Naar content
Tessa Smits
managing director Adfactor

Tessa Smits

blog

Per 1 november is Tessa Smits managing director bij content marketing specialist Adfactor. Tessa is ruim 10 jaar werkzaam bij Adfactor en heeft ervaring als accountmanager en marketing director. Zij is tevens lid van het management team.

details persbericht

Friso Hessing (co-founder Adfactor): “Adfactor laat al 12 jaar groei zien en ons team breidt voortdurend uit met jonge ambitieuze professionals. Om de groei in goede banen te leiden zoeken we een manager die Adfactor begrijpt en haar onderscheidende werkwijze ook in de toekomst borgt.​ Met Tessa aan het roer krijgen wij armslag om nieuwe proposities te bedenken en de groei te versnellen. Onze rol als founders (Phileas Fox en Friso Hessing) binnen Adfactor wijzigt niet, wij gaan komende jaren samen met Tessa en het team door om van Adfactor een nog beter, mooier en groter bedrijf te maken."

Tessa Smits: “Omdat ik vanaf de beginjaren van Adfactor werkzaam ben, heb ik elke ontwikkeling van dichtbij meegemaakt en ben ik bij de succesvolle groei betrokken geweest. Daarom is het voor mij een geweldige kans om nu als managing director aan de slag te gaan. Mijn missie is om de kernwaardes en cultuur die wij afgelopen jaren hebben opgebouwd vast te houden en over te brengen op de nieuwe generatie collega’s.

Adfactor bestaat 12 jaar en is gespecialiseerd in branded content op het web. Het bedrijf telt 35 medewerkers. De oprichters Friso Hessing en Phileas Fox blijven onverminderd onderdeel van het MT en richten zich op groei en nieuwe proposities. Daarnaast bestaat het MT uit Wouter van de Kamp (sales director) en Eline Post (procesmanager). Adfactor heeft momenteel 4 vacatures en verwacht in 2017 ook met 10 medewerkers uit te breiden.

contact

download persbericht in word
download foto
download logo adfactor

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso Hessing of Tessa Smits via 070-3388880 of friso.hessing@adfactor.nl en tessa.smits@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier