Naar content
Valentijnsvideo Heineken gaat viral

Valentijnsvideo Heineken gaat viral

blog

Voor Valentijnsdag bedacht Heineken een ludieke actie met een reclamevliegtuigje om mannen te helpen hun vriendin te verrassen. De video van de actie is met behulp van onze fun & entertainment bloggers viral gegaan.

Heineken hielp mannen dit jaar een handje met een reclamevliegtuigje met een romantische boodschap. Mannen die zich hadden aangemeld kregen vlak van te voren een sms dat het vliegtuig over zou vliegen. Het resultaat is te zien in de video: honderden vrouwen in de wolken. Onze bloggers schreven erover en zorgden zo voor een boost aan video plays.

Aanpak

De doelstelling van de campagne was het genereren van zo veel mogelijk video plays. Om dit te bereiken zijn meerdere bloggers in het segment Fun & Entertainment gevraagd om een leuk artikel te schrijven. De sponsored content was kort, maar krachtig: een pakkende introductie en zo veel mogelijk ruimte voor het seeden van de video.

Ook de Facebookkanalen van de blogs hadden een belangrijke rol in het genereren van video plays. Juist entertainment wordt snel opgepakt en gedeeld. Met behulp van de invloedrijke bloggers kon de video van Heineken viral gaan en rekenen op vele likes, shares en reacties.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier