Naar content
video special
go loco with Adfactor video

video special

blog

Snel en effectief jouw video verspreiden? Dat kan met de Adfactor video uitingen, die zeer geschikt zijn voor het distribueren van video content onder specifieke doelgroepen. Wij hebben ze voor jou allemaal op een rijtje gezet. Let's have a look!

NIEUW: outstream also known as in-read


 
Adfactor verwelkomt outstream video (a.k.a. inpage of inread of inarticle video, maar dan mooier) in de autonative familie: in deze variant staat een high quality video tussen de content, die afspeelt zodra hij in beeld komt (autoplay). Waarom je dit formaat moet inzetten? We'll give you some damn good reasons:
  1. Uitkijkpercentage ligt bij outstream video hoger dan bij het Instream-formaat van YouTube (+350%), zo meldt Frankwatching.
  2. Brand safety gegarandeerd.
  3. 100% viewability.
  4. Crossdevice inzetbaar.

Autonative tekst & video: click to play

De autonative met tekst en video (click to play) maakt ook deel uit van de autonative familie. Net als de andere varianten, is deze goed inzetbaar voor enerzijds de distributie van content en anderzijds het genereren van traffic of videoplays.

Adfactor Transformer: let's be responsive

De Adfactor Transformer is een contentgebaseerde uiting voor impactvolle branding en visueel aantrekkelijke content. Dit maakt 'm perfect voor de distributie van video. Dat niet alleen: de Transformer is volledig responsive en wordt op alle apparaten fullscreen in beeld gebracht, maar valt niet over de content heen.

Vertical Video: verticaal het nieuwe horizontaal

De explosieve groei in consumptie van online video via smartphones, heeft grote invloed op de manier van video kijken. Verticaal is de nieuwe standaard en onze Vertical Video is hét antwoord op deze ontwikkeling.  

NIEUW: OVX Header

Dit formaat is naaste familie van de autonative outstream video: in een OVX header wordt de high quality video met autoplay getoond in een billboard positie.

advies op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze video uitingen of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om jouw merk te verbinden aan onze influencers? Neem contact met ons op.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar adfactor

contactformulier