Naar content
Visit Veluwe
de gelderse streekgids

Visit Veluwe

blog

De Gelderse Streken (de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, de Achterhoek en Rivierenland) hebben van alles te bieden: winkelsteden, attracties, culinaire hoogstandjes en moderne accommodaties. Ideaal voor een dagje weg of een korte vakantie in eigen land. Om de rest van Nederland te informeren over deze pareltjes binnen eigen land, koppelde onze agency HelloSparkle influencer Sabine van Oh My Foodness aan Visit Veluwe.

Als rasechte Gelderse met een passie voor lekker eten en inspirerende reizen, was Sabine de perfecte match voor deze samenwerking. Met een lege maag en verzorgd dagprogramma ging ze op pad om de hotspots van de Gelderse streken aan een culinaire test te onderwerpen. Dit resulteerde in de Gelderse streekgids op haar blog, bestaande uit vier edities. Zowel de Gelderse fans als lezers buiten de regio, reageerden positief op de streekgids.

uitdaging

De doelgroep enthousiasmeren om de Gelderse Streken te bezoeken en de verschillende smaken van de streken te ontdekken.

aanpak

Sabine van Oh My Foodness heeft zowel een passie voor eten als reizen. Om de doelgroep te enthousiasmeren, schrijft zij over de culinaire hotspots van de Gelderse Streken in de Gelderse streekgids bestaande uit 4 edities.

highlights

Sabine woont zelf in Gelderland, zowel de lezers uit de buurt van de Gelderse Streken als buiten de regio reageerden enthousiast en de lezers geven aan dat ze de hotspots daadwerkelijk gaan bezoeken.

sponsored stories

{tekst_titel}

social posts

{tekst_titel}

highlights

reacties

{tekst_titel}

meer weten

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier