Naar content
Vodafone
maakt zakenreizen leuk voor zzp’ers

Vodafone

blog

Moeten betalen voor roaming in het buitenland is voor zakelijke klanten van Vodafone in veel gevallen verleden tijd. Onze bloggers brachten zzp’ers hiervan op de hoogte met behulp van relevante artikelen, zowel zakelijk als entertaining.

Het is een bekende frustratie: je gaat op zakenreis en wordt achteraf verrast door een torenhoge telefoonrekening. Zzp’ers merken dat direct in hun eigen portemonnee; extra vervelend dus! Vodafone biedt diverse voordeelbundels voor zakelijke klanten waarmee je in het buitenland gewoon uit je eigen bundel kunt bellen en internetten.

Aanpak

Om zzp’ers te vertellen over de voordelen van Vodafone, schreven vijf geselecteerde blogs in de segmenten Business, Early Adopters en Fun & Entertainment artikelen over zakenreizen in het buitenland. Op Z24 was zelfs een maand lang aandacht met ‘de maand van de zakenreiziger’. Bewust werd gekozen voor een mix van zakelijk informatief (‘Zakenreizen, zo boek je ze slimmer en goedkoper’) en een stukje fun (‘In Japan word je extreem vreemd aangekeken als je deze 8 dingen doet’).

Dat deze combinatie goed werkte, was duidelijk terug te zien in de resultaten. De artikelen werden zeer vaak gelezen: bijna tweemaal zo vaak als dat vooraf aan de campagne als doel was gesteld. De blogartikelen werden bovendien veelvuldig verspreid via social media, een teken dat het om boeiende content van goede kwaliteit ging. De campagne kwam tot stand in samenwerking met Blue Mango Interactive en Vodafone Nederland.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier