Naar content
Wearable special
iCulture x Health

Wearable special

blog

Wearables zijn overal: van draadloze fitnesstrackers en smartwatches tot slimme kleding en schoenen. Een gezond leven wordt voor iedereen toegankelijk!

iCulture weet dit als geen ander. Als expert op het gebied van innovatieve en hippe gadgets weten zij alles over wearables. In deze special laten we zien hoe wij jouw merk kunnen koppelen aan de content van deze influencers.

iCulture

iCulture is een vooraanstaande early adopter titel. Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag begonnen vanuit hun enthousiasme voor de iPhone. Toen de iPhone nog niet eens uit was in Nederland, gaven zij tips over hoe de telefoon te importeren en te gebruiken in Nederland. Sindsdien is iCulture een autoriteit op het gebied van Apple en heeft de website 1.5 miljoen unieke bezoekers per maand. 

{tekst_titel}

fit met apps

Op iCulture staan naast artikelen over Apple, ook reviews over apps en gadgets die helpen de gezondheid te optimaliseren. Gonny schreef er een boek over 'Fit met apps en wearables'. Een praktijkgids om snel en slim gezondheidsdoelen te bereiken met behulp van apps en wearables, zonder fanatiek te sporten. Het boek gaat over eHealth: een thema waar twee van onze segmenten elkaar kruisen, namelijk de Health- en Early Adopters influencers. Dit nodigt uit tot een samenwerking.

co-creatie

Bij co-creaties schrijven de influencers voor elkaar. iCulture is een Early Adopter titel en schrijft vanuit dit perspectief over de e-Health diensten en producten. Onze Health influencers schrijven over hoe e-Health kan bijdragen aan het creëren van een gelukkig en gezond leven. Door deze twee influencers aan elkaar te koppelen, ontstaat er content die van meerdere kanten wordt belicht. De content wordt op beide blogs gepubliceerd en op beide social kanalen gedistrubeerd wat resulteert in meer bereik.

sponsored co-creatie

Voorbeeld van een co-creatie sponsored story en een social media doorplaatsing.

{tekst_titel}

distributie via onze display premium formaten

Voorbeeld Adfactor Transformer.

{tekst_titel}

​vraag de special aan

Benieuwd hoe wij invulling geven aan een co-creatie voor jouw merk? Stuur dan een briefing naar Wouter of neem contact op met jouw accountmanager en zie wat we voor jouw merk kunnen betekenen.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier