Naar content
content marketing
influencer, merk & doelgroep

content marketing

​Je doelgroep bereiken én haar aandacht krijgen is lastig in een overvol medialandschap. De oplossing vind je niet in nog grotere advertenties, maar in de kracht van influencers.

We verbinden het merk aan de juiste influencers met aansprekende content. De content sluit naadloos aan op zowel de context van de influencer als het merk en is daardoor relevant voor de doelgroep. Met een slimme mix van deze 3 zal de doelgroep de content en het merk zien én onthouden. We bedenken nieuwe contentconcepten, maar ook concepten die inhaken op bestaande campagnes van een merk. Bekijk ook onze contentprogrammering die wij hebben samengesteld zodat je als merk altijd kunt inhaken op actuele thema's en specials.

the sweet spot van content marketing

In the sweet spot komen het merk, de consument en de influencer samen. Met de juiste mix krijg je daardoor relevante content, hoge engagement en de beste performance.

{tekst_titel}

Sponsored stories, reviews en fan marketing: content marketing kent vele vormen. Lees meer over de verschillende vormen van content marketing die wij bieden.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier