Naar content
Podcast advertising
the rise of the podcast

Podcast advertising

Podcasten breekt definitief door. Ook al bestaat het fenomeen langer dan de eerste iPhone, audio-on-demand kan je nu gerust een mainstream medium noemen. De podcast is veruit het meest mobile friendly medium: je bereikt de consument met het scherm uit, onderweg of tijdens het sporten, of gewoon in alle rust op de bank. Hieronder lees je meer over de advertising mogelijkheden en het podcast portfolio van Adfactor.

podcast advertising

Als branded content specialist richt Adfactor zich op de contentmogelijkheden van podcasts. Dit zijn een aantal voorbeelden, uiteraard zijn combinaties hier binnen ook mogelijk.

podcast portfolio

Adfactor start met een portfolio van de grootste uitgevers die podcasts maken over nieuws, tech, business & lifestyle. Waaronder de platformen van Bright, Nu.nl en technologie website Numrush.

facts & figures

podcast distributie

Distribueren van podcasts doen wij via de bekende podcastkanalen zoals iTunes, Soundcloud en Spotify. Daarnaast kan de podcast inarticle worden geladen en zijn onze content distributie formaten podcast proof.

meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw merk of ben je een podcastcreator en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar adfactor

contactformulier