Naar content
Podcast advertising
the rise of the podcast

Podcast advertising

Podcasten breekt definitief door. Ook al bestaat het fenomeen langer dan de eerste iPhone, audio-on-demand kan je nu gerust een mainstream medium noemen. De podcast is veruit het meest mobile friendly medium: je bereikt de consument met het scherm uit, onderweg of tijdens het sporten, of gewoon in alle rust op de bank. Hieronder lees je meer over de advertising mogelijkheden en het podcast portfolio van Adfactor.

Adverteren in podcasts biedt de unieke mogelijkheid om een geconcentreerd publiek over jouw merk te vertellen. Podcasts worden geluisterd in schermloze tijd en de luisteraar zit er helemaal klaar voor. Volgens het laatste onderzoek toont ment een ongekende bereidheid om tot actie over te gaan.

facts & figures

podcast advertising

Als branded content specialist richt Adfactor zich op de contentmogelijkheden van podcasts. Dit zijn een aantal voorbeelden, uiteraard zijn combinaties hier binnen ook mogelijk.

adfactor x dag & nacht

Adfactor en Dag & Nacht slaan de handen inéén voor de verkoop van podcast advertising én de productie van podcast series voor merken. Dag & Nacht is hét podcastnetwerk van Nederland gespecialiseerd in het bedenken en maken van succesvolle podcasts. 

podcast distributie

Distribueren van podcasts doen wij via de bekende podcastkanalen zoals iTunes, Soundcloud en Spotify. Daarnaast kan de podcast inarticle worden geladen en zijn onze content distributie formaten podcast proof.

meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw merk en wil je graag een voorstel op maat of ben je een podcastcreator? Neem dan contact met ons op. 

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier