Naar content
P³ Premium Programmatic Performance

P³ Premium Programmatic Performance

P³ is de programmatic afdeling van Adfactor. P³ biedt automated trading desks en demand partners rechtstreeks toegang tot de inventory van Adfactors portfolio. Premium Programmatic Performance: display advertising met de kwaliteit die je van Adfactor mag verwachten (over adfactor).

Voorbeeld creatives

autonative

Ons autonative advertising format is een contentgebaseerde uiting die naadloos in de look & feel van iedere website worden opgenomen. Deze uiting is gebaseerd op plaatje + tekst maar is ook in te kopen met video. Dit formaat is geschikt voor het distribueren van content en genereren van traffic. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

autonative video

Ons autonative video advertising format is een contentgebaseerde uiting die naadloos in de look & feel van iedere website worden opgenomen. Dit formaat is geschikt voor het distribueren van content en genereren van traffic + videoplays. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

Transformer

Een dynamische, contentgebaseerde uiting met maximaal 5 slides geschikt voor impactvolle branding én visueel aantrekkelijke content. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

Outstream

De autoplay variant van de autonative familie. Door de autoplay functie heeft de outstream direct impact en een hoge view through rate. Op in article positie, cross-device en een volledig responsive design. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

Mobile skin

Ons allernieuwste formaat: de mobile skin. De mobile skin is volledig gecreëerd voor mobiele devices. Een zeer impactvol formaat die perfect is voor branding en het genereren van traffic. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

Verticle video

Een impactvol formaat voor op mobiele devices. Dit formaat is geboren naar aanleiding van de explosieve groei in consumptie van online video via smartphones. Dit heeft grote invloed op de manier van video kijken. Klik hieronder voor een live voorbeeld.

Bekijk meer

dit maakt p³ uniek

onze segmenten

P³ voor media buyers

Wil je graag toegang tot de brandsafe inventory van P³, via bidurls of een deal aanvragen voor onze private marketplace? Neem dan contact op met de programmatic specialisten van P³.

P³ voor publishers

Ben jij uitgever van een website met kwalitatieve content en wil je meer rendement halen uit het beschikbare bereik? Neem dan contact op voor een vrijblijvende aanbod van P³.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier