Naar content
online video
the way to go

online video

Adfactor bedenkt en maakt al 13 jaar (huh, dat is 2005? ja toen al!) branded video content. Wij weten daarom heel goed hoe we merkdoelstellingen kunnen doorvertalen in een video item, serie of vlog.

Hierin kunnen onze influencers centraal staan, maar we maken ook platform onafhankelijke producties. En last but not least zorgen we ook voor netwerkbrede distributie, want niets is zo zonde als een video die niemand ziet. Een video rollen, in de juiste doelgroep.

adfactor portfolio

Maak kennis met het portfolio van Adfactor! Samen met de influencers bedenkt het Adfactor team ijzersterke video concepten, die aansluiten bij de wensen van zowel de opdrachtgevers als de doelgroep.

 • gewoonwateenstudentje…
  gewoonwateenstudentje…
 • bright.nl
  bright.nl
 • veracamilla.nl
  veracamilla.nl
 • interiorjunkie.com
  interiorjunkie.com

Partner netwerk RTL MCN

Wij maken sinds eind 2017 onderdeel uit van RTL Nederland, waardoor ons influencer netwerk flink is uitgebreid met YouTubers. De YouTubers van RTL maken onderdeel uit van het Multi-Channel Network, genaamd RTL MCN. De samenwerking tussen Adfactor en RTL MCN creëert meer mogelijkheden op het gebied van video content: YouTube vervangt namelijk het lineaire tv kijken en spreekt met name de jongere doelgroep aan. Een uitgelezen kans voor adverteerders om de aandacht te grijpen van jongeren, die dagelijks worden overspoeld met online content. Benieuwd naar het partner netwerk van Adfactor? Wij stellen ze aan jou voor.

 • Anna Nooshin
  RTL MCN Anna Nooshin
 • Kaj Gorgels
  RTL MCN Kaj Gorgels
 • Nienke Plas
  RTL MCN Nienke Plas
 • Kalvijn
  RTL MCN Kalvijn

waarom video

Video mogelijkheden

Er zijn verschillende smaakjes in het maken van video's: een vlog, serie of social video. New to the mix: 1 minuutje met een influencer uit ons netwerk in samenwerking met onze partner RTL (zie voorbeeld bij 'ons werk').

{tekst_titel}

Ons werk

Benieuwd naar ons werk? Hieronder zijn een aantal van onze video cases te zien.

Distributie

Eyeballs op je video? Ons eigen ontwikkelde formaat, de Adfactor Autonative, is zeer geschikt om video content te distribueren bij de juiste doelgroep, klik hier voor meer informatie.

{tekst_titel}

contact

Interesse in de inzet van online video? Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar de mogelijkheden.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar adfactor

contactformulier