Naar content
online video
the way to go

online video

Adfactor bedenkt en maakt al 15 jaar branded video content. Wij weten daarom heel goed hoe we merkdoelstellingen kunnen doorvertalen in een video item, serie of vlog.

Hierin kunnen onze influencers centraal staan, maar we maken ook platform onafhankelijke producties. En zorgen we voor netwerkbrede distributie, want niets is zo zonde als een video die niemand ziet. Een video laten rollen, in de juiste doelgroep.

netwerk

Samen met de influencers bedenken we ijzersterke video concepten, die aansluiten bij de wensen van zowel de opdrachtgevers als de doelgroep. Hieronder een greep van video toppers in het netwerk.

 • gewoonwateenstudentje…
  gewoonwateenstudentje…
 • interiorjunkie.com
  interiorjunkie.com
 • optimavita.nl
  optimavita.nl
 • Kaj Gorgels
  Kaj Gorgels
 • Nienke Plas
  Nienke Plas
 • Marije Zuurveld
  Marije Zuurveld
 • Kalvijn
  Kalvijn

Video mogelijkheden

Er zijn verschillende smaakjes in het maken van video's: een vlog, serie of social video. New to the mix: 1 minuutje met een influencer uit ons netwerk in samenwerking met onze partner RTL (zie voorbeeld bij 'ons werk').

{tekst_titel}

Ons werk

Benieuwd naar ons werk? Hieronder zijn een aantal van onze video cases te zien.

Distributie

Eyeballs op je video? Ons eigen ontwikkelde formaat, de Adfactor Autonative, is zeer geschikt om video content te distribueren bij de juiste doelgroep, klik hier voor meer informatie.

outstream in-read

Outstream video (a.k.a. inpage of inread of inarticle video, maar dan mooier) een high quality video tussen de content, die afspeelt zodra hij in beeld komt (autoplay). Waarom je dit formaat moet inzetten? We'll give you some good reasons:
- Uitkijkpercentage ligt bij outstream video hoger dan bij het Instream-formaat van YouTube (+350%).
- Brand safety gegarandeerd.
- 100% viewability.
- Crossdevice inzetbaar.

autonative tekst & video: click to play

De autonative met tekst en video (click to play) maakt ook deel uit van de autonative familie. Net als de andere varianten, is deze goed inzetbaar voor enerzijds de distributie van content en anderzijds het genereren van traffic of videoplays.

adfactor transformer: let’s be responsive

De Adfactor Transformer is een contentgebaseerde uiting voor impactvolle branding en visueel aantrekkelijke content. Dit maakt 'm perfect voor de distributie van video. Dat niet alleen: de Transformer is volledig responsive en wordt op alle apparaten fullscreen in beeld gebracht, maar valt niet over de content heen.

ovx header

Dit formaat is naaste familie van de autonative outstream video: in een OVX header wordt de high quality video met autoplay getoond in een billboard positie.

contact

Interesse in de inzet van online video? Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar de mogelijkheden.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier